Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Friday, 27 January 2012
in Organic Sense

Homemade skincare / Naturlig hudpleje –Natural Beauty- ” Sheabutter – Sheasmør”

Din hud har brug for fugt at forblive robust, sund, fuld af glød og smidig.  Måden er bl.a at bruge pleje produkter som indeholder masser af fugtende ingredienser.

Organic Sense rense produkter “Rejuvenating Facial cleansing soap”  ”Noursing Facial cleansing soap samt “Make-up removal bar“, er alle skabt på basis af sheasmør.
Sheasmør har været anvendt i generationer i afrikanske kulturer som en fugtighedscreme og solcreme. Sheasmør er et biprodukt af den olie som udvindes af Shea nødder.
 

Shea smør er en særdeles effektiv fugtighedscreme, fordi det indeholder mange fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet. Sheasmør absorberes nemt & hurtig ind i huden og porerne uden tilstopning og trænger dybt ind i huden , hvor den bidrager til at genoprette elasticiteten.

Sheasmør er også rig på vitamin A, E & F, som er vigtige vitaminer, der er nødvendige for  en god hud balance og Shea indeholder cinnamic syre, som fungerer som naturlig solbeskyttelse.(Brug dog ALTID solbeskyttelse med riglig faktor..sheasmør gør det ikke alene).

 

Desuden har studier vist at Shea smør beskytter huden mod både miljø-og fri-radikaler samt er antimikrobiel og har anti-inflammatoriske egenskaber.

Vitamin A & E – balancerer og normaliserer huden. Hjælper med at holde den klar, blød og sund. Vitamin A har beroligende og fugtgivende egenskaber.Vitaminerne hjælper med at fremme hudens collagen, der opstrammer de fine linier, og rynker.
Vitamin F – virker styrkende på huden.  Vitamin F består af linolsyre, linolensyre og arachidonsyre syrer, de tre essentielle fedtsyrer.

 

Disse fantastiske egenskaber i Sheasmør, gør at vi bruger Shea i mange Organic Sense produkter, bl.a den nominerede til “årets danske produkt 2010″ Rejuvenating Facial Rose cream” samt i vores fantastiske sukker ansigtspeeling ” Revitalising Facial  Sugar scrub” hvor sheasmørret plejer huden og sikre at der ikke kommer usynlige ridser i huden under peelingen.  Denne facial scrub smelter på huden.

Læs også:

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…

SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden Hud

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

 www.organicsense.dk

 

Gode hudpleje produkter:

 

 

 Se andre sites:

www.spalicious.dk

www.organicsense.dk

www.danrachlin.dk

Comments

Please login first in order for you to submit comments