Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Tuesday, 06 March 2012
in Spa

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

I disse krise tider er der mange spa som melder at de kan mærke nedgang.
Dette er logisk da vi alle overvejer mere nøje om hvad vi skal bruge vores penge til og de fleste vælger at fjerne de ”overflødige” nydelser, såsom spa-tur, nyt unødvendigt tøj, frisøren, rejser m.m.
Men tænk nu en ekstra gang over hvad du sparer på.

 

 

Spa behandlingen er ikke kun en overfladebehandling, uanset hvilken type behandling du vælger. Det siger sig selv at en massage giver lindring af ømme spændte muskler og en skønhedsbehandling fremmer ens udseende.
Men en spa-tur er bare så meget mere. Det er faktisk et sundt og fantastisk Kinder Æg….HELE tre ting på en gang…

Spa besøget er nemlig også en mulighed for at give dig selv, den vigtige ”Mig Tid” og dermed mere selvværd og overskud.

”Mig Tiden” er den tid, hvor man kun gør noget for en selv. . Det man mest har lyst til, ..-ikke det ens mand, veninder eller børn synes er hyggeligt.
Det er helt ok at variere hvad man laver, strik den ene dag, foto den anden og spa besøg den tredje.
Flere studier viser at det er sundt at dyrke lidt ekstra tid til sig selv. De som er gode til at opretholde ”Mig tiden” har større selvværd og mere overskud samt føler sig mere positive.
Dette er uanset om ”mig tiden” er en ½ times strikning eller et spa ophold. Det som er vigtigt et at det er en uafbrudt tid og minimum. 20 minutter om ugen (og taget i betragtning at der er 10 080 minutter på en uge, så burde man virkelig kunne finde tid til sølle 20- evt. 60!)


Den tredje ting som spa besøget giver, er stimulationen af flere sanser.
Duftsansen bliver stimuleret af alle de æteriske olier som bruges på spa. De fleste fortæller at duften er en vigtig del af et spa besøg og at de mærker hvordan stressen forlader kroppen når de træder ind i dette stille rolige miljø..

- Mange Spa spiller også afstressende musik og dermed beroliges høresansen. Det nyeste indenfor musik til spa, er musik der udover at være beroligende på høresansen, også sørger for at hjerteslaget bliver roligere og dermed når kroppen en form for hvile / dvale og bliver hurtigere afstresset.
-

En tredje sans som bliver stimuleret er følesansen.
Når behandlingen går i gang, vil der være berøringer fra terapeuten / behandleren, uanset om du har valgt massage eller skønhedsbehandlinger.
Studier viser at vi ubevidst sender impulser til nerverne og hjernen, når vi bliver berørt, impulser som minder os om dengang vi var spæde og blev holdt og nusset at vores forældre og vi føler os trygge og igen afslappede.

Så tøser – og knægte!!!!!!!
……..tænk en ekstra gang, inden du dropper spa besøget…for med alt det du får ved et sådan besøg…overskud, glæde, skønhed eller velvære, afstresning, og bedre selvværd, så er det jo faktisk ikke så dyrt…….

Husk -
En tur i spa, giver en god dag….;-)

Kys Charlotte

 

Læs også:

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…

SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden Hud

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

Gode hudpleje produkter:

 

Se andre sites:

www.spalicious.dk

www.organicsense.dk

www.danrachlin.dk

Comments

Please login first in order for you to submit comments