Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Saturday, 03 March 2012
in Hudpleje

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Jeg synes det er vigtigt at halsen får lidt opmærksomhed.

Halsen er den oftest oversete del af vores krop & ansigt og mange er i tvivl om hvordan den skal behandles. Behandl halsen som du ville ansigtet. Dog skal du vide at hals huden ikke indeholder så mange talgkirtler som ansigtet og derfor skal behandles som var det tør hud. MASSER af fugt….

Halsen er også et af de steder som først kommer til at se grå og rynket ud, og derfor er det vigtigt at huske halsen i ens daglige rutine.

Daglig plejerutine:

Plej både morgen og aften.
Du behøver  ikke bruge  bruge renselotion eller sæbe om morgenen. Du kan godt bruge vand og blot rense halsen ved vask. Dog er det vigtigt at du aftenen før, har renset huden ved brug af renseprodukt.
Bruger du sæbe er det vigtigt at den indeholder fugt, samt er mild og lavet af naturlige remedier.
Brug altid lunken vand, da for varmt vand kan skade huden.

1: Gør halsen fugtig med lunken vand gerne flere gange, da det løsner overflade støv og snavs så det er nemmere at fjerne.

2. Mens halsen er våd masseres renselotion / – creme /mælk eller rensesæbe blidt ind i huden. Se produkt for hvor langt tid renseproduktet skal sidde.  Skyl med lunken vand, Sørg for at halsen er ren for renseprodukt.

3: Brug skintonic / Toner / ansigtsvand på den fugtige hals. Dette fjerner det overskydende fedt / olie og evt. rester fra trin 2.

4: Masser  fugtighedscreme eller olie ind i den fugtige hals. / Brug gerne natcreme om aftenen.

Jeg er flere gange blevet spurgt om natcreme er nødvendig samt hvad man skal gøre hvis man flyver rundt i verden og har nattid på forskellige tidspunkter. Huden arbejder forskelligt når det er dag eller nat. Nogle celler arbejder med lys og andre arbejder når det er mørkt. Man har også fundet via studier at huden og hudens cellers arbejder energisk under REM- søvnen, som er den søvntilstand man er i , når man drømmer. Natcreme er godt, da fedtindhold er stort og man skal ikke bekymre sig om man ser fedtet ud i huden samt at der skal lægges makeup. Det kan nemlig være meget svært på en fedtet hud. Men husk igen. Rens huden og brug natcremen mens huden endnu er fugtig.

Revitalising Facial Sugar Scrub

Når du peeler din hals, skal du være lidt forsigtig. Du kan godt bruge begge typer af exfolierende produkter, altså både dem som har små korn og frugtsyre peeling. VÆR dog forsigtigt, når du bruger kornpeelingen, da du let kan komme til at ridse huden.
Peel ikke for meget, men min. 3. max. 5 – 6 gange pr mnd.

Til gengæld må du gerne være ekstra gavmild med fugt maskerne. Læg dem gerne ofte. Det vil kun hjælpe din hud på halsen.

Produkter som er gode at bruge til pleje af halsen:

www.organicsense.dk

Comments

Please login first in order for you to submit comments