Annonce

Jeg - Charlotte Rachlin

Charlotte Rachlin er mange ting. Iværksætter, kvinde, forvirret, mor, fitness instruktør og coach indenfor naturlig skønhed. Jeg har mine egne hudpleje produkter af naturlige ingredienser, "Organic Sense" og den nye "Glød" Nordic SkinCare.
Denne blog omhandler alle de ting, jeg oplever og tænker.

Posted by Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin
Charlotte Rachlin has not set their biography yet
User is currently offline
on Sunday, 01 April 2012
in Organic Sense

Organic Sense ”Wrinkle Diminishing Eye Serum".

Huden omkring øjnene er ti gange tyndere end huden i ansigtet.

Organic Sense Skin Care ” Wrinkle Diminishing Eye Serum” absorberes hurtigt for med at reducere synlige fine linjer og rynker omkring øjnene og hjælper med at opretholde hudens naturlige udstråling. 
Wrinkle Diminishing Eye Serum er skabt bl.a på basis af Granatæblefrø olie, Camellia olie og Shea olie.

Granatæblefrø olie nærer, fugter samt reparerer huden og forbedrer hudens elasticitet. Olien tilfører fugt, er proppet med antioxidanter, er antiinflammatorisk, antimikrobiel, beskytter og healer huden. Det tager ca. 100 kg granatæbler til at producere 1 liter af granatæblefrø olie. Antioxidanterne bekæmper de skadelige frie radikaler.

De helende egenskaber af granatæblefrø olien, er pga af den unikke sammensætning af fedtsyrer, primært punicic syre (CLA). Det høje indhold af CLA i olien giver de anti-inflammatoriske egenskaber og fremmer regenerering og genoprettelse af hudens celler. Dermed bremser olien effektivt dannelsen af rynker og fine linjer.

Organic Sense Skin Care Wrinkle Diminishing Eye Oil indeholder desuden Shea olie. Shea olie mindsker rynker ,fremmer cellefornyelsen, og øger blodcirkulationen.

Olien er rig på vitamin A, E & F, og er fuld af fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet. Den indeholder også cinnamic syre, et stof, der hjælper med at beskytte huden mod skadelige UV-stråler. Shea olien trænger dybt ind i huden og genskaber elasticitet og tilstopper ikke porerne.

Camellia olie har været brugt i århundreder i Kina for at beskytte og pleje huden mod rynker. Olien minder meget om hudens egen sebum. Den absorberes hurtigt og trænger nemt igennem til de dybe hudlag. Desuden hjælper Camillia olie med at genoprette hudens pH-balance og har en buffer kvalitet, der fungerer som et effektivt skjold for at beskytte huden mod indtrængning af miljø forurenende stoffer.
Camellia olie indeholder vitaminer, A, B, C, E, K & P og forskellige mineraler og har fantastiske blødgørende samt fugtende egenskaber.

Vitamin A & E – balancerer og normaliserer huden. Hjælper med at holde den klar, blød og sund. 
Vitamin A har beroligende og fugtgivende egenskaber. Vitaminerne hjælper med at fremme hudens collagen, der opstrammer de fine linier, og rynker.

Vitamin F virker styrkende på huden.

Organic Sense Skin Care ”Wrinkle Diminishing Eye Oil absorberes hurtigt for med at reducere synlige fine linjer og rynker omkring øjnene og hjælper med at opretholde hudens naturlige udstråling.   / KØB HER


Læs også:

Natural Skin Care- Naturlig hudpleje: Natcreme- hvorfor skal vi bruge det og virker det?

Hudtype – Halsen. Pleje rutine for halsen.

Homemade skincare / Naturlig hudpleje – Kølig te skintonic med et dash af grøn orange…

SPA- Hotstone Massage.Hudtyper – Moden Hud

Lad mig slå et slag for brugen af Spa;-) .

www.organicsense.dk

 

www.dennaturligebutik.dk

www.DanRachlin.dk

www.organicsense.dk

 

 

Tags: Untagged

Comments

Please login first in order for you to submit comments